Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съгласи се с мен бате

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
      Съгласи се с мен бате
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
        Да, но ние сме далеч от мисълта за обединението,всеки има разногласия това ли е според теб обединение, защото според мен не е
        добре бе дайте да се съберем и да решим разногласията.искаше ми се да дойда тая вечер ама се наложи да пътувам до Шумен по работа ако сте решили нещо на срещата приемам го само да е мир ако не сте да се съберем другата неделя ама всички и да решим за последно къде ще са срещите
        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
          добре бе дайте да се съберем и да решим разногласията.искаше ми се да дойда тая вечер ама се наложи да пътувам до Шумен по работа ако сте решили нещо на срещата приемам го само да е мир ако не сте да се съберем другата неделя ама всички и да решим за последно къде ще са срещите
          бате не разбра ли, че няма кво да се решава
          то е решено ... и е написано във важната тема горе в раздела ... стиа с тея ваще глупости
          да се сменя нещо когато на някой му е кеф...
          или идвайте или не тва си е ваш проблем
          ма тва да се сменят места и часове щото еди си къде имало некв вълк и някой му харесваллл... тва е глупост
          ако още 1 път се сменят тея срещи и спирам категорично да ги посещавам

Comment

• Най сетне го решихте,че така сме си добре

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
              Най сетне го решихте,че така сме си добре
              добре бе баце всяка неделя съм там те това да се чува ама мноооооо дискусий станаха за тия срещи дъге
              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                бате не разбра ли, че няма кво да се решава
                то е решено ... и е написано във важната тема горе в раздела ... стиа с тея ваще глупости
                да се сменя нещо когато на някой му е кеф...
                или идвайте или не тва си е ваш проблем
                ма тва да се сменят места и часове щото еди си къде имало некв вълк и някой му харесваллл... тва е глупост
                ако още 1 път се сменят тея срещи и спирам категорично да ги посещавам
                съгласен съм на 100% въпреки 4е съм на работа и не мога да идвам
                sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
                155 2.0 16V ....евридейката
                ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
                ex. 155 1.8 8V

Comment

• Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщение
                  съгласен съм на 100% въпреки 4е съм на работа и не мога да идвам
                  че кой работи в неделя бе баце тогава и господ почива
                  Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

че кой работи в неделя бе баце тогава и господ почива
                    на бензиностанцията няма почивка,майката ми се е#ава , от 6 дни имам 5 нощни, и накрая най интересното , резервоара ми е ПРАЗЕН
                    Last edited by Martini_Racing; d.m.y г., 06:55.
                    ex. 155 1.8 8V

Comment

на бензиностанцията няма почивка,майката ми се е#ава , от 6 дни имам 5 нощни, и накрая най интересното , резервоара ми е ПРАЗЕН
                      ми къ си шматка

Comment

ми що дремеш бе баце работи аз ако работя на бензиностанция на моята кочина ще и навъртам по 10000 км. на месец
                        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

ми що дремеш бе баце работи аз ако работя на бензиностанция на моята кочина ще и навъртам по 10000 км. на месец
                          Да ви дам ли списък с бензиностанциите на които търсят бензинджии ???
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            Да ви дам ли списък с бензиностанциите на които търсят бензинджии ???
                            не дават толкова пари колкото взимам като аргончик иначе отивам бензинджия
                            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• 500 кинта месечно и 20 кила бензин . за къде по-напред
                              ex. 155 1.8 8V

Comment

• нищо не пишете как мина последната Неделя
                                ex. 155 1.8 8V

Comment

Working...
                                X